Website laten maken

DE JUISTE WEBSITE VOOR JOU

Heb je een geavanceerde of juist eenvoudige website nodig? Dat maakt voor ons niet uit. Wij zetten onze kennis, ervaring en vaardigheden in zodat jij profiteert van een perfect resultaat.

GET IN TOUCH

Heb je een vraag? Neem dan direct contact op.

Webshop laten maken Groningen

MAATWERK WEBSITES ALS BASIS VAN JOUW SUCCES

Hoe geavanceerd een website moet zijn, hangt voor een groot deel af van jouw onderneming. Wij kunnen maatwerk leveren voor verschillende branches, zodat je online succesvol kan zijn. Hoe wij het verschil maken?

  • Elke website bouwen we met het oog op conversie;
  • Voor webshops gebruiken we de vertrouwde Woocommerce toepassing;
  • Koppeling met alle betaalsystemen is mogelijk;
  • Ervaren marketeers denken mee bij de bouw;
  • Alle websites maken we direct Google vriendelijk;
  • Je website is binnen twee maanden online.

 

Op basis van het WordPress platform kunnen we bijzonder flexibel werken. Onze creatieve designers maken graag een ontwerp dat aansluit bij je huisstijl. We zorgen voor een professionele uitstraling en technisch perfecte werking. Ook profiteer jij als afnemer van optimaal gebruiksgemak.

SERVICE, ONDERHOUD EN HOSTING

Wat heb je aan een nieuwe auto als je geen rijbewijs hebt? Heel weinig. Hetzelfde geldt voor een webshop zonder fatsoenlijke hosting. Vanzelfsprekend hebben we daar over nagedacht en kan je ook topkwaliteit hosting bij ons afnemen.

Daarnaast bieden we pakketten voor service en onderhoud. Ook de nieuwste websites hebben onderhoud nodig. Zo blijven ze veilig en werken alle functies zoals het hoort. Wij zorgen voor noodzakelijke updates en staan voor je klaar bij technische issues.

Wordpress Woocommerce webshop laten maken

BOOST JE WEBSITE MET ONZE ONLINE MARKETING EXPERTISE

Een hoogwaardige website vormt de basis van een succesvolle online onderneming. Dit betekent echter niet dat je, zodra de website af is, in je luie stoel kan gaan wachten tot de omzet binnenstroomt.


Wij kunnen jouw website een boost geven met onze online marketing expertise. We houden hier bij de bouw al rekening mee door de website Google vriendelijk in elkaar te zetten.


Denk vooraf na over content, zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), social media marketing en e-mail marketing. We leggen je graag uit wat deze middelen bij kunnen dragen aan je online project, zodat je in beeld hebt hoe je écht succesvol kan gaan ondernemen.

HOSTING EN ONDERHOUD VAN JE WEBSITE

Wat is de overeenkomst tussen een huis, een auto en een website? Inderdaad, ze hebben allemaal onderhoud nodig. Websites zijn afhankelijk van regelmatige updates, zodat alle functionaliteiten blijven werken. Ook voor de veiligheid is onderhoud belangrijk. 

Met aantrekkelijke onderhoudspakketten ontzorgen we jou, zodat jij je bezig kan houden waar je echt goed in bent. Ook voor de hosting van je website kan je bij ons terecht. We gebruiken supersnelle servers zodat je website loopt als een zonnetje.

Webshop bouwer Groningen

KOSTEN EN MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW WEBSITE

Wil je een professionele website laten ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op en vertel ons over je plannen. We praten je graag bij over alle mogelijkheden.

 

Als we een goed beeld van de wensen en eisen hebben, kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen. Onder meer de complexiteit en grootte van de website zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. Neem dus nu contact op!