Webshop laten maken

DE JUISTE WEBSHOP VOOR JOU

Wil jij online succes boeken? Het begint allemaal met een professionele webshop of website laten bouwen. Wij helpen je graag met deze belangrijke eerste stap. Vertel ons over je wensen en plannen en wij geven je deskundig en eerlijk advies!

GET IN TOUCH

Heb je een vraag? Neem dan direct contact op.

Website laten maken Groningen ON

HET BEGINT ALLEMAAL MET EEN PROFESSIONELE WEBSHOP

Wil jij online succes boeken? Het begint allemaal met een professionele webshop of website laten bouwen. Wij helpen je graag met deze belangrijke eerste stap. Vertel ons over je wensen en plannen en wij geven je deskundig en eerlijk advies!

Misvatting: ik zet een simpele webshop online en het geld stroomt binnen. Inderdaad, de kwaliteit van een webshop bepaalt voor een groot deel het succes. Wij bouwen graag een hoogwaardige online shop voor jou, waarbij we rekening houden met diverse factoren:

  • Het genereren van conversies is altijd het uitgangspunt bij de bouw van webshops;
  • We kunnen alle gangbare betaalsystemen inpassen;
  • Dankzij Woocommerce kunnen we flexibel bouwen, dus volgens jouw wensen;
  • Elke website wordt Google vriendelijk opgeleverd;
  • Onze professionele designers zorgen ervoor dat je website de juiste uitstraling krijgt;
  • Ervaren marketeers denken mee bij de ontwikkeling;
  • We zijn niet sneller dan het licht, maar leveren desondanks je webshop binnen twee maanden op

RUIM 10 JAAR ERVARING MET WOOCOMMERCE WEBSHOPS BOUWEN

Een Woocommerce webshop laten maken is slim. Woocommerce is wereldwijd het meest gekozen systeem voor webwinkels. Het is een gebruiksvriendelijke en flexibele toepassing die draait op WordPress websites.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de bouw van Woocommerce webwinkels. Gelukkig waren we 10 jaar geleden nog erg jong, dus je hoeft niet bang te zijn dat we met pensioen gaan voor jouw webshop af is. Daarnaast hebben we slechts twee maanden nodig om jouw nieuwe webwinkel te bouwen.

Een webshop laten maken is net als een jas kopen: het moet gewoon goed passen. Woocommerce geeft ons de kans om perfect maatwerk te leveren. Neem dus snel contact op en vertel wat je nodig hebt!
Wordpress website laten maken in Groningen
Wordpress website bouwer Groningen

GEEN WEBWINKEL GEBOUWD OP DE TOEKOMST

Online ondernemen stopt (helaas) niet bij een webshop laten maken. Vindbaar zijn in Google, het assortiment up to date houden en producten en/of diensten onder de aandacht brengen is minstens zo belangrijk.

Elke webshop die wij opleveren voldoet aan de basiseisen om te kunnen ranken in Google zoekresultaten. Wil je op termijn doorgroeien? Dan raden we aan om bijvoorbeeld een content marketing, SEO, SEA, e-mail of social media traject te koppelen aan je website. Zo kan jij je beter onderscheiden van je concurrenten.

SERVICE, ONDERHOUD EN HOSTING

Wat heb je aan een nieuwe auto als je geen rijbewijs hebt? Heel weinig. Hetzelfde geldt voor een webshop zonder fatsoenlijke hosting. Vanzelfsprekend hebben we daar over nagedacht en kan je ook topkwaliteit hosting bij ons afnemen.

Daarnaast bieden we pakketten voor service en onderhoud. Ook de nieuwste websites hebben onderhoud nodig. Zo blijven ze veilig en werken alle functies zoals het hoort. Wij zorgen voor noodzakelijke updates en staan voor je klaar bij technische issues.

Website laten bouwen in Groningen

JOUW WEBSHOP LATEN MAKEN DOOR ON. DIGITAL IT

Of je het nu leuk vindt of niet, online shoppen blijft groeien. Je bent bijna dief van je eigen portemonnee als je kansen op het gebied van online verkoop laat liggen.

Natuurlijk krijg je te maken met kosten als je een webwinkel laat bouwen. Benieuwd naar de prijs voor jouw nieuwe webshop? Neem vrijblijvend contact op, we maken graag een offerte. De prijs is afhankelijk van zaken als de complexiteit, grootte van de opdracht en specifieke functionaliteiten.

Dankzij de keuze voor Woocommerce kunnen wij hoge kwaliteit betaalbaar houden. Neem nu contact op, dan weet je snel wat jouw nieuwe webshop laten maken gaat kosten!