Website onderhouden, doorontwikkelen & hosting

 • Wij bouwen conversie gerichte sites
 • Ontworpen door een UX designer
 • En wij blijven dit doorontwikkelen
DOORLOPEND VERBETEREN

Sinds jouw website online staat is de aarde niet gestopt met draaien. Technische ontwikkelingen en nieuwe inzichten vragen soms om een upgrade van je website. Informeer nu naar de mogelijkheden!

Stilstand is achteruitgang. Een vreselijk cliché, maar op websites is het wel van toepassing. Online succesvol zijn is een kwestie van constant verbeteren. Technische aanpassingen, online marketing en inpassing van nieuwe functionaliteiten kunnen jou verder helpen.

ON. Digital IT heeft een doeltreffende werkwijze als het gaat om de doorontwikkeling van websites:
 • Ervaren en deskundige webdevelopers;
 • Kennis van de laatste ontwikkelingen;
 • Experts op het gebied van online marketing;
 • Creatieve designers voor een passende look;
 • Snelle uitvoering van werkzaamheden
Laat jouw website blijvend beter presteren
ON.
v.a. 120,- / mnd
Hosting en Onderhoud
 • Supersnelle cloud based hosting
 • Elk uur een backup
 • Veilig houden van de website
 • Oplossen van bugs
 • Up to date houden van de plugins
ON. IT
v.a. 360,- / mnd
Hosting en Doorontwikkelen
 • Supersnelle cloud based hosting
 • Elk uur een backup
 • Veilig houden van de website
 • Oplossen van bugs
 • Up to date houden van de plugins
 • Maandelijks 3 uur aan website verbeteringen doorvoeren
Website
v.a. 3.000,- / Eenmalig
Ons eigen template
 • Een website in ons eigen thema
 • Mobile first design
 • Hoge pagespeed
 • SEO Proof
 • Klaar om marketing op uit te voeren
Wij blijven onze websites en webshops doorontwikkelen na de livegang
Websites
Ben jij op zoek naar een conversiegerichte website?
Webshops
Ben jij op zoek naar een conversiegerichte webshop?

ON. DIGITAL IT BIEDT PAKKETTEN VOOR WEBSITE ONDERHOUD, DOORONTWIKKELING EN HOSTING

Bij ON. Digital IT bieden wij diverse aanvullende diensten zoals website onderhoud, doorontwikkeling en hosting. Want bij het opleveren van een nieuwe website of webshop houdt het wat ons betreft niet op. Je kunt bij ons dus terecht voor website bouwen en onderhouden!

Met aantrekkelijke onderhoudspakketten ontzorgen we jou, zodat jij je bezig kan houden met je dagelijkse business. De inhoud van deze pakketten zullen we hieronder verder toelichten. Door je website te laten onderhouden (website onderhoud, doorontwikkeling en hosting) zorg je ervoor dat je website of webshop toekomstbestendig blijft.

WEBSITE ONDERHOUDSPAKKET - PAKKET “ON.”

Het eerste website onderhoudspakket dat wij aanbieden is het pakket “ON.”. Wanneer je dit pakket afneemt regelen wij de hosting en onderhoud van je website.

Wat heb je aan een nieuwe auto als je geen rijbewijs hebt? Heel weinig. Hetzelfde geldt voor een webshop zonder fatsoenlijke hosting. Vanzelfsprekend hebben we daar over nagedacht en kan je ook topkwaliteit hosting bij ons afnemen. Voor de hosting van jouw website gebruiken we supersnelle servers zodat jouw website als een zonnetje loopt.

Naast de hosting regelen we binnen dit pakket ook de onderhoud van de website. Websites (ook nieuwe websites) zijn afhankelijk van regelmatige updates, zodat alle functionaliteiten blijven werken. Ook voor de veiligheid is website onderhoud belangrijk.
Tot slot staan wij voor je klaar bij technische issues en verhelpen wij bugs.

WEBSITE ONDERHOUDSPAKKET - PAKKET “ON. IT”

Dit website onderhoudspakket biedt meer dan de eerder genoemde hosting en standaard onderhoud. In dit pakket bieden wij de hosting en doorontwikkeling van jouw website. Dit houdt in dat we naast de genoemde punten uit het eerste pakket ook nog maandelijks 3 uur besteden aan het doorvoeren van verbeteringen van de website. Dit noemen wij nog eens écht website onderhoud!

Hierdoor staat jouw website nooit stil en wordt er doorlopend gewerkt aan het optimaliseren en up-to-date houden van functionaliteiten en dergelijke. Benieuwd welk website onderhoudspakket het beste bij jouw situatie past of meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

WORDPRESS ONDERHOUD

Wij zijn bij ON. Digital IT gespecialiseerd in WordPress onderhoud. Het onderhoud van WordPress websites of webshops is meer dan enkel het uitvoeren van updates. Onze specialisten zorgen ervoor dat je volledig ontzorgd wordt en voorkomen dat jij conversies misloopt door (verborgen) gebreken.

Of het nu gaat om het onderhoud van een simpele WordPress website of een complexe Woocommerce webshop. Onderhoud bieden wij aan voor alle soorten WordPress websites en webshops. Onze specialisten zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, updates en tricks op het gebied van WordPress onderhoud.

PERFORMANCE UPGRADE

Sommige websites zien eruit alsof het 1998 is. Of ze passen zich nog niet aan op mobiele apparaten.Wij hebben creatieve designers die het design weer helemaal up to date kunnen maken. Uiteraard op basis van jouw huisstijl. Met de website onderhoudspakketten van ON. Digital IT zal dit niet gebeuren met jouw website! Niet onbelangrijk als je een toekomstbestendige business probeert op te bouwen.

MAATWERK VOOR JOUW WEBSITE

Als het om doorontwikkeling gaat kunnen wij maatwerk leveren. Laat ons dus weten wat je wensen zijn, of schakel ons in om kritisch naar je website te kijken. Je krijgt dan deskundig advies van ons waar je echt wat aan hebt.

Twijfel niet en neem nu contact op!

WEBSITE ONDERHOUD - KOSTEN

Website onderhoud en kosten, hoe zit dat precies? We bieden in principe twee website onderhoudspakketten aan. De prijzen voor deze pakketten vind je bovenaan deze pagina. Je weet dus precies waar je aan toe bent als het gaat om de standaard onderhoudskosten van je website.

Mocht je echter kiezen voor (eenmalig) maatwerk, dan zullen wij op basis van jouw wensen een offerte maken. Wanneer wij constateren dat er een inhaalslag gemaakt moet worden op het gebied van website onderhoud, dan zullen wij hierover een advies uitbrengen.

Reviews
“Uitstekende websites en prettig samenwerken”
Ben Boogaardt
Direct in contact komen?

Vul je telefoonnummer, dan bellen we jou!

Sidebar