ONZE Kernwaarden

Wil jij online succes boeken? Het begint allemaal met een professionele webshop of website laten bouwen. Wij helpen je graag met deze belangrijke eerste stap. Vertel ons over je wensen en plannen en wij geven je deskundig en eerlijk advies!

ONZE ZEKERHEDEN

GET IN TOUCH

Heb je een vraag? Neem dan direct contact op.

1. Conversiegericht

Je wil het maximale uit je website of webshop halen. Daarom bouwen wij altijd conversiegericht. Op basis van best practices uit de markt zorgen we dat jouw online platform maximaal converteert. Dat zorgt afhankelijk van je doelen voor meer bestellingen, offerte-aanvragen, leads of gewoon omzet.

2. SEO vriendelijk

Je hebt niks aan een website die niet gevonden wordt. Wij bouwen elke website SEO proof. Dit betekent dat de website in de smaak valt bij zoekmachines als Google, waardoor de kans groter is dat je hoger in zoekresultaten verschijnt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de online marketing weten wij precies waar een website aan moet voldoen op SEO gebied.

3. Klaar voor de volgende stap

Elke website die wij leveren vormt een ijzersterk fundament voor het verbeteren van online prestaties. Onze websites zijn daarnaast makkelijk door te ontwikkelen, waardoor je niet telkens een nieuwe website nodig hebt als je strategie wijzigt of je ambities bijgesteld worden. Met een website van ON. Digital IT ben je direct klaar voor de toekomst!

4. Gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden

Natuurlijk willen we dat jij zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kan plaatsen of wijzigen op de website. Daarom werken we met gebruikersvriendelijke platforms en plugins. We beperken het aantal plugins tot het hoogst noodzakelijke. Dit voorkomt niet alleen bugs, maar is ook veiliger. Zo ben je goed bestand tegen storingen en het gevaar van hackers.

5. Design door professionele ontwerpers

We begrijpen dat je een website wil die perfect aansluit bij je huisstijl. Het is daarom mogelijk om onze professionele ontwerpers in te schakelen. Zij hebben een perfect oog voor stijl en functionaliteit. Als je nog geen huisstijl hebt, kunnen we die eerst ontwikkelen. Zo krijg je een website die het best past bij jouw missie, visie en propositie.

6. Eerlijk advies van experts

Ons advies is altijd vrijblijvend en eerlijk. Heb jij wensen waarvan wij uit ervaring weten dat het niet wenselijk is voor het behalen van je doelen? Dan geven we dit gewoon aan. Wij willen het allerbeste voor jou realiseren, zodat jij een website krijgt die voldoet aan de eisen om online te presteren.

7. Samenwerking met ervaren online marketeers

Neem je online marketing af bij ON. Digital Marketing? Onze online marketeers op het gebied van onder meer SEO en SEA kijken graag mee bij de bouw van de website, omdat ze als geen ander weten aan welke eisen een website moet voldoen. Jij profiteert van de korte lijntjes tussen ON. Digital IT en ON. Digital Marketing!

8. Kwaliteit en service

Nee, bij ON. Digital IT ben je als klant geen nummer. We sturen aan op een sterk samenwerkingsverband, waarbij je ons het best als een verlengstuk van je organisatie kan zien. Jij geeft je wensen aan en wij geven eerlijk advies over de mogelijkheden. Je bent maximaal betrokken bij het traject, wat zorgt voor een perfect eindresultaat.

9. Hosting en onderhoud

Goed onderhoud voorkomt bugs en veiligheidslekken. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor maandelijks onderhoud. Hierbij controleren we functionaliteiten, voeren we noodzakelijke updates door en houden we de website veilig. Tegelijk kun je de hosting bij ons neerleggen, zodat jouw klanten profiteren van een razendsnelle website.

10. Altijd een vaste prijs