Door
ontwikkelen

DE JUISTE WEBSITE VOOR JOU

Sinds jouw website online staat is de aarde niet gestopt met draaien. Technische ontwikkelingen en nieuwe inzichten vragen soms om een upgrade van je website. Informeer nu naar de mogelijkheden!

GET IN TOUCH

Heb je een vraag? Neem dan direct contact op.

Webshop laten maken Groningen

DOORLOPEND VERBETEREN

Stilstand is achteruitgang. Een vreselijk cliché, maar op websites is het wel van toepassing. Online succesvol zijn is een kwestie van constant verbeteren. Technische aanpassingen, online marketing en inpassing van nieuwe functionaliteiten kunnen jou verder helpen. ON. Digital IT heeft een doeltreffende werkwijze als het gaat om de doorontwikkeling van websites:

  • Ervaren en deskundige webdevelopers;
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen;
  • Experts op het gebied van online marketing;
  • Creatieve designers voor een passende look;
  • Snelle uitvoering van werkzaamheden

FUNCTIONELE DOORONTWIKKELING

Wij zorgen graag voor functionele doorontwikkelingen op uw website. Bijvoorbeeld ombouw van een normale website naar een webshop. Of het inbouwen van specifieke functionaliteiten met plugins.

Wordpress Woocommerce webshop laten maken

PERFORMANCE UPGRADE

Sommige websites zien eruit alsof het 1998 is. Of ze passen zich nog niet aan op mobiele apparaten.Wij hebben creatieve designers die het design weer helemaal up to date kunnen maken. Uiteraard op basis van jouw huisstijl.

MAATWERK VOOR JOUW WEBSITE

Als het om doorontwikkeling gaat kunnen wij maatwerk leveren. Laat ons dus weten wat je wensen zijn, of schakel ons in om kritisch naar je website te kijken. Je krijgt dan deskundig advies van ons waar je echt wat aan hebt.

Twijfel niet en neem nu contact op!

Webshop bouwer Groningen

ONLINE MARKETING

(zoekmachine-optimalisatie), SEA (online adverteren), social media en e-mail marketing. Wij zijn van alle markten thuis.